See your True Colors

Laat kleur voor jou spreken!

Overal worden we omringd door kleur. Kleur kan je gemoedstoestand beïnvloeden op fysiek, emotioneel en zelfs spiritueel niveau. Elke kleur heeft een betekenis. Als je weet wat de invloed van kleur is en die bewust inzet, vergroot je de kans op succes. 

Welke kleuren passen bij jou qua kleur van jouw huid, ogen en gezicht? En welke kleuren heb jij nodig om jou goed te voelen? Tijdens de sessie See your True Colors gaan we daar achter komen. Verder gaan we kijken wat kleur qua zichtbaarheid voor jou betekent.  

De sessie See your True Colors houdt meer in dan alleen het doen van een kleurenanalyse.

Welke boodschap draag je uit met kleur? En ben je je daar voldoende bewust van? Qua innerlijk gaan we kijken wat jouw favoriete kleuren zijn en wat deze kleurkeuze zegt over jou zelf.

Na deze sessie weet jij alles over de kleuren die bij jou passen. En ben je in staat om kleur in te zetten voor een goede balans, positieve uitstraling en het bereiken van persoonlijke en zakelijke doelen. Ook zul je merken dat je een boost krijgt van de energie die de juiste kleuren jou gaan geven. En kun je veel gerichter naar het juiste kledingitem op zoek door het maken van de juiste kleurselectie.

Inzicht in jouw true colors geeft rust, inspiratie en heel veel bewustwording in jouw zichtbaarheid.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Sessie See your True Colors

Vragenlijst

Kleuranalyse

Kleuradvies en uitleg

Make-up advies

Kleurenkaart

1 uur
INHOUD
• Inzicht in jouw persoonlijke kleuren

• Inzicht in de kracht van kleur

• Meer kleur in jouw garderobe

• Krachtige en energieke uitstraling

• Vergroting zichtbaarheid

• Rust, energie en kracht
RESULTAAT