Find your Style

Vind de kledingstijl die helemaal bij jou past

In een kledingzaak kun je verdwaald raken in de vele rijen met tafels en rekken vol kleding. Onrust. De muziek staat te hard en de lampen zijn te fel. Je hartslag gaat omhoog. Toch ga je om je heen kijken, want je wil graag een nieuw kledingitem kopen.

Je gaat om je heen kijken en onbewust haalt je kleding uit het rek waar iemand anders bij staat. Je wilt toch graag iets nieuws, dus ga je af op het advies van de verkoopster, die vaak niet oprecht is, zij wil ook graag aan je verkopen.

Klassiek, sportief, bohemian…het zijn zomaar wat kledingstijlen zoals die worden neergezet in de modebladen. Ik ga geen kledingstijl bij je aanmeten zoals deze zijn voorgeschreven door de modebranche.

Ik kijk eerst naar jou als mens, je natuurlijke uitstraling en de kleding die je in je garderobe hebt hangen.

Tijdens de sessie Find your Style gaan we samen op zoek naar een stijl doe past bij jouw signature look. Jouw natuurlijke uitstraling gecombineerd met jouw uitstralingswens.

Welke kleuren kies je vaak uit? Houd je van details in je kleding? Welke vormen en patronen komen terug? Door een analyse te maken van je huidige garderobe in combinatie met jouw identiteit, je natuurlijke uitstraling en jouw smaak gaan we bekijken welke kledingstijl bij jou past. Dat zal altijd een stijl worden met een eigen persoonlijke twist los van modetrends.

Het uitgangspunt van de sessie is dat jij je volledig met de stijl kan identificeren. De volgende keer dat jij kleding gaat kopen voel je rust, je bespaart geld en tijd, omdat je weet waarnaar je moet kijken.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Sessie Find your Style

Vragenlijst

Intakegesprek

Kleuranalyse

Figuur analyse

Garderobe check

Kledingstyling

Stijl advies en stijlkaart

Wishlist

3,5 uur
INHOUD
• Een kledingstijl die 100% bij jouw persoonlijkheid past

• Buitenkant matcht met wie jij bent en waar je voor staat

• Zelfverzekerde en betrouwbare uitstraling

Bewustwording in uiterlijke presentatie

• Vergroting uitstraling

• Groei in zichtbaarheid

• Geen miskopen meer

• Bereiken van jouw doelen en succes behalen


RESULTAAT