Reviews

Ervaringen met Your Imago Coach

Tijdens de imago sessies en trajecten coach ik jou in uiterlijke presentatie en het meer zichtbaar maken van jouw persoonlijkheid. Ik moedig je aan om meer van jezelf te laten zien. Dat betekent ook dat een kwetsbare en toegankelijke opstelling van je word verwacht om het mooiste resultaat te behalen. 

Dat is een drempel waar je overheen moet, want out of your comfort zone gaan is spannend en eng. Maar uiteindelijk gaat de investering jou zoveel opleveren! Niet alleen qua geld en kledingverspilling, maar ook qua rust, overzicht en meer erkenning en zelfvertrouwen. Het mooie is dat deze verandering doorwerkt in zowel je privé als je zakelijke leven. Mensen kunnen jouw persoonlijkheid en kwaliteiten veel beter inschatten, omdat het plaatje aan de buitenkant klopt met jouw innerlijk.      

Een aantal professionals is je voorgegaan. Een paar van hun reacties heb ik voor je genoteerd. Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met mij op.

Als startende ondernemer is je eerste indruk superbelangrijk. Ik hou van kleding maar heb niet echt een eigen stijl ontwikkeld. Met de First Impression sessie met Marloes weet ik nu hoe ik mijn kleding voor mij kan laten werken en hoe ik uitstraal wie ik ben en wat ik kan. Marloes geeft je op een fijne manier inzicht in wat kleur voor je doet en welke type kleding je figuur op zijn best laat uitkomen. Ook op werkgebied kan ik nu dus kleding voor mij mee laten werken in mijn eerste indruk. Dus niet meer standaard een veilig zwart jasje maar wat lef in mijn kleding om te laten zien wie ik ben. Dus wil je inzicht in hoe jij de nog betere versie van jezelf kan worden door de juiste kleding, dan is een sessie met Marloes echt een aanrader!
Esther
INTERIM MANAGER
Op mijn mooist! Zo voel ik me na de imago sessie Find your Style. Ik had echt geen idee wat mijn kledingstijl was. En toch zag Marloes een duidelijke voorkeur in mijn kledingkast. Eigenlijk kocht ik heel vaak hetzelfde item. Ik weet nu waarom en ook wat mijn stijl is. Daar voel ik me op elk moment van de dag heel comfortabel bij.
Caroline
DOCENT
Vaarwel zwarte kleding, welkom nieuwe garderobe! Ik was zo toe aan een verandering. Eigenlijk had ik mezelf de afgelopen jaren enigszins verwaarloosd. En dat was niet alleen te zien aan mezelf maar ook aan mijn garderobe! Marloes heeft mij weer mijn mooie kanten laten inzien. De hele kledingkast hebben we leeg gehaald en opnieuw ingericht met alleen nog items die passen bij de nieuwe ‘ik’. Dit voelt zo goed!
Francien
receptioniste