Personal shopping

Vind jij de juiste kleding kopen lastig?

Shoppen kost veel tijd. En tijd heb je al aan zoveel zaken te besteden om alle bekende ballen in de lucht te houden. Maar shoppen wordt ook niet door iedereen leuk gevonden. Je weet niet goed waarnaar je moet kijken en de hectiek in de winkelstraten levert jou spanning op. 

Wel weet je hoe belangrijk je uiterlijke presentatie is om goed voor de dag te komen door zichtbaar te zijn en je boodschap helder en krachtig over te brengen.     

Daarom ga ik voor jou shoppen (of we gaan samen), heel gericht ga ik kijken naar voor jou passende items in de juiste vorm, stijl en kleur. Items die passen bij jouw persoonlijke signature. Ik weet naar welke winkels ik voor jou moet gaan, want ik ken de merken en het aanbod. Daar ligt een deel van mijn passie voor dit werk.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.