Personal branding

Waarom is personal branding zo belangrijk?

Met jouw kennis en ervaring als goed opgeleide professional kun jij je onderscheiden op de arbeidsmarkt. Maar is in deze kennis en beleving economie het hebben van de juiste cv voldoende? Nee! 

De concurrentie onderling bij professionals is groot. Het is een illusie om te denken dat in deze tijd van economische welvaart de interessante banen en opdrachten voor het oprapen liggen. Het aanbod stijgt van hoogopgeleide professionals uit andere landen die hun diensten overal ter wereld aanbieden. Daarnaast zal veel bestaand kenniswerk in de kantoorwereld door de hoge snelheid aan technologische veranderingen in de komende jaren verdwijnen.  

Wat moet je dan nog meer doen dan zorgen dat je kennisniveau op peil blijft? Het antwoord op deze vraag is: jezelf onderscheiden op de arbeidsmarkt door personal branding. Dat wil zeggen het positioneren en verkopen van jezelf door het vertellen van een gepassioneerd en authentiek verhaal.

De wijze waarop je dat doet, leer ik je tijdens de imago trajecten Make Yourself Visible (drie maanden) en het imago VIP-traject (zes maanden). Deze trajecten zijn bedoeld voor de professional in loondienst of met een eigen bedrijf die die heel graag bewust en zichtbaar gebruik wil maken van zijn of haar onderscheidende talenten en kwaliteiten. 

Tijdens het traject ga ik je leren hoe je duidelijke meerwaarde kunt creëren voor jou en jouw opdrachtenportefeuille. Door zichtbaar en strategisch gebruik te maken van jouw authentieke kenmerken: je persoonlijkheid, je talenten, je bijzondere prestaties, je verhalen en je levenservaring.

Neem gerust contact met mij op voor een vrijblijvende afspraak.