Over Marloes

Wie ben ik?

Mijn naam is Marloes Bergacker (1976) en ik ben ruim twintig jaar werkzaam in de zakelijke dienstverlening. Naast Your Imago Coach ben ik ook eigenaar van Human Financieel. Voor dat bedrijf houd ik me bezig met het verwerken van administratie en belastingadvisering. De gemeenschappelijke deler van deze bedrijven is dat de mens achter de ondernemer, werknemer en particulier centraal staat. Ik help hen in hun ambitie naar persoonlijke en professionele groei met minder stress en meer succes.    

Ik zie veel werknemers en ondernemers om me heen die zich totaal niet bewust zijn van hun imago. Onbegrijpelijk, want iedereen heeft een imago! Hun uiterlijke presentatie komt vaak niet overeen met hun persoonlijkheid, hun drijfveren en de waarden van zichzelf en hun onderneming.

Door een verkeerde kleding- en kleurkeus kunnen mensen het moeilijk vinden om op je af te stappen omdat je (te) afstandelijk of in hun beleving te autoritair overkomt (terwijl je dit waarschijnlijk helemaal niet bent). Of je komt juist erg zacht en sociaal over terwijl je juist daadkrachtig en besluitvaardig bent. Jouw leiderschapskwaliteiten komen dan niet in beeld. 

Ik doe niet aan mode hypes, mijn mode is een weerspiegeling van mijn persoonlijkheid. Ik ben wat ik draag. En dat doe ik met lef. Al mijn hele leven heb ik een passie voor kleding en accessoires, in het bijzonder voor kleur, vorm en motief. Dat zie je terug in mijn kledingstijl: een beetje etnisch, tikje chic, vrouwelijk en stoer. 

Zakelijk draag ik graag een jasje. Dat geeft mij een gevoel van veiligheid en innerlijke kracht. In een kleur die mij de energie geeft die ik op die dag nodig heb. Wanneer ik dit uniform draag kan ik de wereld aan. Het geeft mij het vertrouwen, de kracht en de energie die ik nodig heb om mijn doelen te behalen.

Als gevoelsmens met een behoorlijk portie levenservaring ben ik me gaan verdiepen in hoe ons brein reageert en beslissingen neemt op basis van iemands uiterlijk.  

Vanuit een persoonlijke benadering maak ik tijdens de imago sessies en trajecten de verbinding en vertaling van wie jij bent naar wat jij uitdraagt. Kleding en kleur zet ik daarbij in als communicatie middel en energieversterker. Elke persoon is uniek, dus elk traject verloopt weer anders. Maar elke keer bereiken we een fantastisch resultaat: een harmonieus beeld aan de buitenkant van jouw persoonlijkheid en kwaliteiten om jouw professionele leven succesvol te maken. 

Door jou te laten zien hoe jij jezelf opvallend goed en krachtig kunt kleden, ga jij jezelf onderscheiden van collega’s en ondernemers. Geen werkgever of potentiële klant zal nog om jou heen kunnen! 

Stijlvolle groet, Marloes

Wat is jouw uitstralingswens?

neem contact op voor een vrijblijvende afspraak om deze vraag te beantwoorden