Logo

Wat vertelt het logo over Your Imago Coach?

Ook Your Imago Coach heeft haar persoonlijke merkverhaal. De drie cirkels in het logo symboliseren lichaam, geest en ziel. De kleur blauw staat voor communicatie. En de kleur paars voor bewustzijn en creativiteit. Daarnaast kun je het cijfer 3 in het logo zien. Dit getal symboliseert een drie eenheid en wordt gezien als het toppunt van volmaaktheid. 

Dit logo beeldt exact de identiteit uit van het bedrijf Your Imago Coach. Ik ben er voor jou als mens, als ondernemer en als werknemer. Daarbij streef ik niet naar volmaaktheid, maar wel naar het wegnemen van heel veel spanning, stress en onnodige kledinguitgaven. Uiteindelijk zul je een passend plaatje van jezelf aan de buitenkant laten zien die een enorme boost geeft aan jouw zelfvertrouwen. Mensen gaan jou anders op jou reageren doordat ze jou beter kunnen inschatten als de persoon die jij bent met jouw unieke kwaliteiten.     

Maar het logo beeldt ook mijn missie uit: Creatie (paarse cirkel) van uiterlijke presentatie (donkerblauwe cirkel) en vergroting van jouw zichtbaarheid (helderblauwe cirkel) naar je omgeving. Wat laat jij van nature al zien van jezelf?

Hoe kun je jouw kernwaarden, drijfveren en kwaliteiten op positieve wijze aan de buitenkant laten zien? In de basis zet ik hiervoor als middel kleding en kleur in. 

“Kleding in combinatie met kleur is een krachtig communicatie middel en energieversterker om jou zichtbaar te maken als professional”
Marloes
Your Imago Coach

De wijze waarop iemand zichzelf presenteert door zijn kleding, stemgeluid en gedrag, de keuzes die daarin worden gemaakt qua stijl, volume en houding zeggen zoveel over jou als persoon en als professional.

Nieuwsgierig geworden? Neem gerust contact met mij op.