Imago sessie First Impression

Eerst indruk is 93%... Kennis 7%

Wist jij dat onze non-verbale communicatie voor 93% wordt bepaald door uiterlijk, houding en stem. En maar 7% door inhoud, door je woorden. Een belangrijk gegeven als je bedenkt dat in deze tijd van snelle veranderingen en het verdwijnen van beroepen door robotisering je onderscheidend vermogen, je persoonlijke toegevoegde waarde, steeds belangrijker wordt.

Hoeveel kennis je ook hebt over een specifiek onderwerp, de eerste indruk wordt er niet meer door veranderd. En deze wordt dan weer voor 55% bepaald door je uiterlijk. Kleding en kleurgebruik maken daar een heel belangrijk onderdeel van uit.    

Sta jij op het punt om te gaan solliciteren of heb je binnenkort een bruiloft of een belangrijke afspraak met een potentiële klant? Dan is de imago sessie First Impression ideaal voor jou! Deze sessie is een speedversie van de image sessie Make You Visible. Deze versnelde versie is ideaal om veel meer bewustwording te gaan ervaren bij de aankoop van kleding, de keuze van kleding uit je garderobe en de keuze van kleur, vorm en materiaal die jij hierin maak. Na de sessie zul je met mijn adviezen en tips zelf verder aan de slag moeten.  

Na de sessie First Impression weet je welke kledingitems in de juiste kleur jij moet kiezen om altijd een goede eerste indruk achter te laten! 

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Imago sessie First Impression

Vragenlijst

Figuuranalyse

Kleuradvies

Garderobe quick scan

Styling advies

Make-up advies

2 uur
INHOUD
• Bewustwording in jouw uiterlijke presentatie

• Inzicht in jouw kledingkeuze en aankoopgedrag

• Kennismaking met jouw persoonlijke kleuren

• Inzicht in de kracht van kleding

• Inzicht in jouw persoonlijke kledingstijl
RESULTAAT
“Ik geloof in de kracht van kleding en kleur die jij als professional en mens kan inzetten om jouw (professionele) leven succesvol te maken.”
Marloes
Your Imago Coach