Garderobe Update

Een garderobe die jou 100% past

Stel je voor, je staat s’ochtends voor je kledingkast. Je denkt aan de afspraken die je deze dag hebt en je weet precies wat je uit je garderobe wil pakken om aan te trekken. Kledingitems die jouw persoonlijkheid en boodschap krachtig overbrengen. Zodat jij een fantastische indruk achterlaat. Jouw garderobe is op orde, je hebt overzicht en alles wat je aan kledingitems in die kast hebt liggen trek je ook aan.

Helaas! Deze geschetste situatie is vaak niet de realiteit. Tijdens een garderobe sessie kom ik heel vaak kledingitems tegen die jarenlang niet meer gedragen worden, omdat daar bijvoorbeeld een emotionele waarde aan zit. Of ik kom veel dezelfde kledingstukken tegen, bijvoorbeeld vesten. 

Vaak ontbreekt het overzicht in je garderobe, waardoor je snel de neiging hebt weer hetzelfde kledingstuk uit de kast te pakken. 

De Sessie Garderobe Update heeft als doel om een garderobe samen te stellen die jou 100% past. Elk kledingitem uit jouw garderobe zal worden geselecteerd op kwaliteit, pasvorm en kleur. Na deze sessie liggen in jouw kast alleen nog maar kledingitems die jou qua kleur, vorm en materiaal fantastisch staan. En weet je welke kleding je moet aanschaffen die aanvullingen zijn op je garderobe in plaats van opvullingen. 

Ook ga je nieuwe inzichten krijgen in jouw koopgedrag die heel waardevol en kostenbesparend zijn. In de toekomst zul je merken dat je minder vaak kleding gaat aanschaffen, omdat je weet wat je in je kast hebt hangen. Je zult eerder gaan investeren in een iets duurder kledingitem van betere kwaliteit.      

Aan de hand van de uitkomst wordt een advies gegeven samen met een wishlist waarin items (in specifieke kleur en vorm) staan vermeld, die een absolute aanvulling zullen zijn op jouw garderobe.

Neem gerust contact met mij op voor meer informatie.

Sessie Garderobe Update

Vragenlijst

Kleuranalyse

Figuur analyse

Garderobe opruimen

Kledingstyling

Stijl en kleuradvies

Wishlist

4 uur
INHOUD
• Een garderobe die jou 100% past

• Persoonlijke kledingstijl

• Bewustwording in uiterlijke presentatie

• Vergroting uitstraling

• Vergroting zichtbaarheid

• Geen miskopen meer

• Kostenbesparing


RESULTAAT
“Een goed passend outfit in kleuren die jou goed staan geeft je zelfvertrouwen, laat je stralen en geeft je power!”
Marloes
Your Imago Coach